Pályázati felhívás

Elsődleges fülek

A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete a 2015. évi Víz Világnapjához kapcsolódóan.

Pályázni a vízgazdálkodás bármely témakörében készült (pl.: felszíni vagy felszín alatti vizekkel, azok mennyiségi, minőségi jellemzőivel, a vizek védelmével, vízhasználatokkal, vízellátással és szennyvízkezeléssel, vízkárelhárítással, a vízzel összefüggő természeti értékek bemutatásával stb. foglalkozó) dolgozattal lehet.

A pályázat jeligés. A pályaművek mellé zárt borítékban mellékeljék a dolgozat címét, a pályázó(k) nevét, levelezési címét, telefonszámát (amennyiben van, e-mail címét is), a felsőoktatási intézmény nevét, ill. az évfolyamot és kart, amelyen a pályázó tanulmányait folytatja. Ezen a borítékon csak a jeligét kérjük feltüntetni!

Beadási határidő: 2015. március 09. (hétfő) 1000

Cím: Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság
Miskolc, Vörösmarty u. 77.

Postacím: 3501 Miskolc, Pf. 3.

A borítékra kérjük ráírni: Víz Világnapja – Szakmai pályázat

A pályamunkák személyesen is leadhatók az ÉMVIZIG székhelyén (2.03 szoba). A pályázati felhívással kapcsolatban érdeklődni lehet ugyanitt személyesen Domonyikné Koleszár Juditnál vagy a 46/516-600 (mellék: 18-159) telefonszámon.

Díjazás: A legjobb pályamunkák készítői – a helyezetteknek járó jutalmak mellett – lehetőséget kaphatnak dolgozatuk előadására a Borsodi Területi Szervezet szakmai közönsége előtt.

Eredményhirdetésre a Szervezet „Víz Világnapja” alkalmából tartott ünnepi ülésén kerül majd sor, amelynek pontos időpontjáról és helyéről a pályázókat külön értesítjük. A díjátadáson való részvétel érdekében – igény esetén – a szálláslehetőséget biztosítjuk.